WordPress kotisivut

WordPress kotisivut edullisesti ja nopeasti

Hinnat alkaen 495 € (alv 0%)

Toteutamme liikeideaasi tukevat ja myyvät WordPress kotisivut nopeasti ja edullisesti. Oli kyseessä vanhojen kotisivujen uusiminen tai kokonaan uudet WordPress kotisivut on WebbiPalvelut.fi:n tarjousta lähes mahdotonta voittaa. Hoidamme tarvittaessa asiakkaan puolesta kaiken; Fi-domainin hankinnan (vain 9 € / vuosi), kotimaisen nopean webhotellin, joka sisältää sähköpostitilit ja SSL-sertifigaatin (alkaen vain 2 € / kk) sekä tietysti näyttävän sivuston rakentamisen.
WebbiPalvelut.fi toimii jokaisen asiakkaan kanssa kumppanihengessä. Liittyi asiasi kotisivuihin, Googleen, Facebookkiin, Instagramiin, bloggaamiseen, verkkokauppaan, digimarkkinointiin tai mihin tahansa – me autamme ja neuvomme.

Millaiset WordPress kotisivut laitetaan?

Hyvät WordPress kotisivut ovat yhdistelmä potentiaalista asiakasta puhuttelevasta tekstistä, aihetta selventävistä kuvista ja erilaisista graafisista elementeistä. Kotisivujen graafinen ilme ja sisällön tyyli rannetaan luomaan ja vahvistamaan haluttua yrityskuvaa. Sivustoon asennetaan aina tarvittavat lisäominaisuudet, joista yleisimpiä ovat mm.; blogi, verkkokauppa, chatbotti, kieliversiot ja erilaiset lomakkeet. Kaikki edellä mainitut asiat muokataan aina teknisesti responsiivisiksi, jotta ne toimivat eri päätelaitteissa läppäreistä puhelimiin. Sivuston hakukoneoptimointi (SEO) varmistaa parhaan mahdollisen sijoituksen hakukoneiden listauksissa.
Millaiset on hyvät kotisivut – lue lisää »

Tarvitset vain idean - WebbiPalvelut.fi toteuttaa upeat WordPress kotisivut

Kotisivutprojektiin valmistautumista enemmän täällä »
Sivuston toteuttamista edesauttaa todella paljon jos asiakas on miettinyt mm. seuraavia asioita valmiiksi:

 • Sivuston värimaailma (tulee usein yrityksen logosta jos sellainen on)
 • Sivuston rakenne. Suunnittelijalle on todella suuri apu jos asiakas voi näyttää vaikka 1 – 5 webbissivustoa, jotka ovat hänen mielestään hyviä tai joissa on joitain toivottavia ominaisuuksia.
 • Sivuston tavoite. Halutaanko jakaa tietoa, myydä, saada yhteydenottoja lomakkeelta vai soittoja, …
 • Sivuston fiilis. Millaisia kuvia?Millainen tyyli tekstissä (asiallinen, rento, myyvä, …)
 • Mahdolliset erikoistoiveet sisällöstä (lisäkielet, lomakkeet, verkkokauppa, blogi, karttatoiminto, …

Miten kotisivuprojekti etenee?

Projektin etenemisjärjestys ja esimerkiksi tarvittavien yhteydenpitojen määrä vaihtelee aivan laidasta laitaan. Asiaan ei vaikuta pelkästään sivuston laajuus vaan myös tilaajan käytössä olevat aikaresurssit. Vähimmillään sivusto syntyy sillä, että asiakas kertoo toimialan sekä perustietonsa ja toteaa: ”Nyt tarvittaisiin WordPress kotisivut ja logo nopeasti”. Lähtökohtaisesti pyrimme toteuttamaan sivuston vaivaamalla asiakastamme mahdollisimman vähän. Teemme sivustoprojektia aina asiakkaan vauhdilla ja toivomalla tavalla. Tärkeintä on se, että lopputulemana on asiakkaan toiveiden mukainen sivusto. WebbiPalvelut.fi sivustoilla on 100% tyytyväi­syys­takuu.

WordPress kotisivuprojektin yleinen etenemisjärjestys

 1. Keskustelu asiakkaan kanssa puhelimessa yrityksen tai vastaavan toiminnasta ja uuden sivuston tavoitteista ja laajuudesta.
 2. Tarkentavat keskustelut, joissa hahmotellaan sivuston sisältöä, tyyliä, värimaailmaa, kuvia, fontteja jne. Tarvittaessa kuvitus hankitaan kuvapankeista.
 3. Domainin ja webhotellin (sisältää sähköpostitilit) hankinta ja WordPressin asentaminen.
 4. Sopivan WordPress teeman valinta ja ensimmäisen layout-mallin toteuttaminen.
 5. Sivuston rakenteen suunnittelu ja toteuttaminen
 6. Sisällön tuottaminen sivuille (tekstit, graafiset elementit, kuvat, bannerit, lomakkeet,  …).
 7. Testaaminen ja ulkoasun viimeistely asiakkaan toiveiden mukaan.
 8. Tekninen viimeistely (mobiililaitetestaus, hakukoneoptimointi, Google Analytics- ja Search Console-ohjelmiston asennus sivuston analysointia ja seurantaa varten.
 9. Asiakkaan ohjeistus sivuston päivittämistä varten.
Kotisivuprojekti

Kotisivuprojektia tehdään asiakkaan toivomalla tavalla ja vauhdilla

Meidän osaaminen säästää Sinun rahojasi

WordPress julkaisujärjestelmä on maksuton. Sille tuottaa sisältöä tuhannet eri yritykset, joiden ansaintalogiikka on tarjota toiminnoiltaan rajoitettu versio ilmaiseksi, mutta pyytää varsinaisesta ohjelmistotuotteesta vuosittainen maksu. Tässä kohtaa meidän kokemuksemme säästää asiakkaidemme rahoja. WebbiPalvelut.fi on erikoistunut toteuttamaan sivustoja käyttäen pääosin maksuttomia WordPress -elementtejä. Omat koodielementtimme mahdollistavat usein saman lopputuloksen ilman, että asiakkaamme joutuvat maksamaan tarpeettomia vuosimaksuja kolmansille osapuolille.
Koska WebbiPalvelut.fi on etätyöskentelyyn perustuva organisaatio, asiakkaamme eivät maksa toimistoistamme tai autopaikoistamme – kohtuullinen korvaus työstä riittää. Emme myöskään aloita kotisivujen rakentamista ihan lähtöruudusta, koska käytössämme on useita omia koodikirjastoja, jotka nopeuttavat sivuston muokkaamista.

Tämäkin sivusto on toteutettu ilman yhtään maksullista lisäosaa ja sivusto on asennettu webhotelliin, jonka kuukausimaksu on vain neljä euroa!

Edullisimmat webhotellit ja domainit

Toimitamme WordPress kotisivut ”Avaimet käteen” -periaatteella

Meiltä saat aina täysin valmiin responsiivisen sivuston, joka on hakukoneoptimoitu ja liitetty Googlen seurantaohjelmistoihin (Analytics ja Search Console). Toimitamme asiakkaan haluamalla syklillä sivustosta upean pdf-raportin, mistä on helppo seurata sivuston tehokkuutta ja käyttäjätietoja.

Responsiivisista ja hakukoneoptimoidut kotisivut nopeasti – ota yhteyttä.

Lähetä sähköposti: asiakaspalvelu@webbipalvelut.fi tai
soita 041 481 3320 / Jyri