Kotisivut pienyrittäjälle

Kotisivut pienyrittäjälle

Hyvät kotisivut on usein pienyrittäjän tai kevytyrittäjän tärkein markkinointikanava. Silloin niihin kannattaa panostaa muutama satanen ja teettää ne ammattilaisella. Jos yrittäjä laskee ollenkaan hintaa omalle ajankäytölleen on varma, että ammattilaisen tekemät sivut tulevat edullisemmaksi ja hoitavat markkinointitehtävänsä paremmin. Kotisivujen graafinen toteutus, mobiilikäytettävyys (responsiivisuus), hakukoneoptimointi ja tekstisisältö määrittelee pitkälle sen miten korkealla Googlen hakutuloksissa sivu asettuu. Kotisivuihin sijoitetut rahat maksavat varmasti itsensä monin kerroin takaisin.

Edullisimmat kotisivut pienyritykselle
Kotisivut osamaksulla

WordPress kotisivuja on helppo ylläpitää ja päivittää itse

WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Toteutamme WordPress kotisivut nopeasti ja edullisesti. Annamme sivustolle 100 prosenttisen tyytyväisyystakuun. Kun sivusto on valmis annamme tarvittavan koulutuksen sen ylläpitoon ja päivitykseen. Voimme myös hoitaa sivuston ylläpidon puolestasi.

Suomen halvimmat webhotellit

Webbipalveluiden kautta saat Fi-domainin, sähköpostiosoitteiston ja webhotellin uskomattoman halvalla. Monet yritykset veloittavat kuukaudessa enemmän kuin meidän webhotellit maksavat vuodessa!

Edullisimmat webhotellit ja domainit

Pienyrittäjä – keskity rauhassa liiketoimintaasi; jätä webbimurheet meille

WebbiPalvelut voi hoitaa puolestasi kaiken: kotisivut, Facebookin, Instagramin, sisällöntuotannon, mainossuunnittelun, käyntikortit, …
Parhaiten pienyrittäjää ymmärtää toinen pienyrittäjä. WebbiPalveluille maksat vain työstä. Ja siitäkin vain erittäin kohtuullisen korvauksen. Pistetään yhdessä liiketoimintasi uuteen kiitoon.

Jos haluat nopeasti mobiiliystävälliset ja hakukoneoptimoidut kotisivut – ota yhteyttä.
Lähetä sähköposti: asiakaspalvelu@webbipalvelut.fi tai
soita 041 481 3320