Perusta oma blogi

Oma blogi edullisesti

Perustamismaksu vain 495 € ja oma webhotelli alkaen vain 2 € / kk.

Jos haluat graafisesti näyttävän oman blogin omalla fi-domainilla, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä saat edullisesti juuri sellaisen blogin kuin haluat ja päälle vielä täyden koulutuksen blogin hakukoneoptimointiin ja markkinointiin. Oma fi-domain ja sähköpankkiosoitteisto antaa seuraajillesi ja mainostajille todella ammattimaisen kuvan blogistasi.

Persoonallinen oma blogi + blogi-koulutus

Toteutamme WordPress blogin nopeasti ja edullisesti. WebbiPalvelut auttaa sopivan domainin hankinnassa (kauttamme Fi-domain vain 9 € / vuosi) ja tarjoaa käyttöösi Suomen edullisimmat webhotellit (alkaen 2 € / kk sisältäen myös sähköpostit). Toimitukseen kuuluu graafisen suunnittelun lisäksi WordPress blogin ominaisuuksien asentaminen toiveidesi mukaan, Instagram bion laskeutumissivu blogiin, hakukoneoptimointi, mobiilikäytettävyys, Google seuranta (Analytics ja Search Console), käyttökoulutus ja blogin markkinointikonsultointi. Jos haluat ansaita blogilla ja siirtyä ammattimaiseen bloggaamiseen on WebbiPalvelut luotettava ja edullinen partneri.

Esimerkki-blogi: www.hogane.fi

www.hogane.fi WordPress blogi

Oma blogi – top 10 syytä miksi

  1. Yksilöllinen fi-domain luo vahvasti brändiä, eikä sido blogia mihinkään blogiportaaliin.
  2. Omat sähköpostiosoitteet (tarvittaessa kymmeniä osoitteita) luovat ammattimaista kuvaa blogista. Esim. yhteistyo@minunblogi.fi, minna@minunblogi.fi, kauppa@minunblogi.fi, …
  3. Graafinen ilme. Saat juuri sen näköisen blogin kuin haluat. Voit laajentaa blogisi toimintoja vapaasti muuttuvien tarpeiden mukaan. Voit esimerkiksi lisätä rajattomasti staattisia sivuja (vrt. normaalit kotisivut), verkkokaupan, chatbotin, videokirjaston jne.
  4. Voit liittää blogisi kaikkiin blogi-luetteloihin (Blogit.fi, theblogjungle tms.).
  5. Oma avainsanapilvi, kuvakartta, hakutoiminto tai mikä tahansa blogitoiminto juuri sellaisena kuin itse haluta. Sinä päätät.
  6. Saat juuri sellaisen laskeutumissivun blogillesi Instagramin bioon kuin haluat.
  7. Helppo ja tehokas bloggauksen hakukoneoptimointi (avainsanat, metatiedot,).
  8. Blogin kävijäseuranta helppoa ja tarkkaa (Google Analytics ja Search Console). Tiedät tarkasti bloggausten lukijamäärät, lukulaitteet, paikkakunnat, …
  9. Yhteistyökumppanien löytäminen ja markkinointi helpompaa ja uskottavampaa kun hallinnoit yksillöllistä blogia omalla domainilla.
  10. Oman blogi-sivuston ylläpitäminen on edullista; vain muutamia euroja kuukaudessa. Fi-domain vain 9 € vuodessa.

WordPress blogi – edullisin ja paras ratkaisu

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä (lue lisää täältä »). WordPress on ilmainen ja siihen on saatavissa satoja erilaisia ilmaisia blogi-teemoja. Omalla domainilla toimiva WordPress blogi myös indeksoituu hakukoneisiin merkittävästi paremmin kuin johonkin blogiyhteisöön perustettu blogi. Blogi-yhteisöissä on aina omat sääntönsä ja paljon erilaisia teknisiä rajoitteita. WordPress blogia voit kehittää rajoittamattomasti erilaisilla maksuttomilla lisäosilla ja toiminnoilla. Aidosti oman blogin avulla voit ansaita myös rahaa. Siihen voi vapaasti liittää mainoksia, bannereita ja affiliate-linkkejä, jotka tuovat tuloja blogin pitäjälle.

Blogin siirtäminen

Jos olet aiemmin pitänyt blogia, voi vanhat bloggaukset helposti siirtää uuteen blogiin kunhan ne ovat näkyvillä internetissä tai tallennettu. Uuteen omaan blogiin siirretyt bloggaukset indeksoituvat alle viikossa Googleen.
WebbiPalvelut auttaa Sinua kaikissa uuteen blogiin liittyvissä asioissa ja hakukoneoptimointimme takaa, että tekstisi löytyvät Googlesta entistä paremmin.

Markkinointi ratkaisee blogin menestyksen

Blogin pitämisestä selkeästi suurin osa pitäsi olla blogin markkinointia. WebbiPalvelut on parhaimmillaan onnistunut satakertaistamaan blogin päivittäisen kävimäärän markkinointiosaamisellaan. Hyväkin teksti vaatii markkinointia. Me autamme tarvittaessa sisällöntuotannossa (teksti, kuvat ja SEO) sekä opetamme miten moninkertaistat blogin lukijamäärät hyödyntämällä Instagramia ja Facebookia.

Jos haluat ammattimaisen oman blogin – ota yhteyttä.

Lähetä sähköposti: asiakaspalvelu@webbipalvelut.fi tai
Soita 041 481 3320 / Jyri