Kotisivut ja some

Kotisivut ja some alkaen 650 € (alv 0%)

WordPress kotisivut, Fi-domain, sähköpostit ja somepaketti valintasi mukaan

Kotisivut ja some -paketti sisältää kaiken mitä nykyaikaiselta yritykseltä webissä odotetaan. Toimitukseen kuuluu aina näyttävät kotisivut valitulla Fi-domainilla, sähköpostitilit, kotimainen edullinen webhotelli ja SSL-sertifigaatti. Starttipaketin kotisivusta tietoa sivulla WordPress kotisivut »

Somepaketilla vauhtia markkinointiin

Yrityksen kannattaa näkyä siellä missä sen asiakkaatkin ovat. Parhaiten sopivat markkinointikanavat vaihtelevat, mutta jokainen yritys tarvitsee muutakin digimarkkinointia kuin pelkät kotisivut. Valitaan WebbiPalvelut.fi:n somen starttipakettiin blogi, Facebook, Instagram tai vaikka kaikki ja otetaan yhdessä some haltuun. Me autamme tilien perustamisessa, teemme alkuun tarvittavan grafiikan yms. ja konsultoimme sopivan somestrategian valinnassa. WebbiPalvelut.fi:n uuden yrityksen starttipaketissa on kaikki mitä yritys tarvitsee menestyäkseen webbimarkkinoilla.

WebbiPalvelut.fi Instagramissa

WebbiPalvelut.fi Instagramissa

Instagram voi olla yrityksen ykköskanava asiakashankinnassa

Instagramiin kannattaa suhtautua ja sitoutua pidemmän aikavälin markkinointiponnistuksena, jolle asetetaan omat tavoitteet. Jos joka päivä käyttää esimerkiksi vartin tai puoli tuntia Instagramin, saa kuukaudessakin jo paljon aikaiseksi. Someen kannattaa jakaa sisältöä säännöllisesti ja koittaa sinnikkäästi kasvattaa seuraajamääriä.
Monet yritykset hyödyntävät Instagramia nykyään ensisijaisena markkinointikanavanaan. WebbiPalvelut.fi voi auttaa Sinunkin yrityksesi alkuun ja löytämään lisää asiakkaita Instagram-markkinoinnilla. Konsultoimme yritykselle sopivan markkinointilinjan suunnittelussa ja autamme luomaan ensimmäiset poustaukset sekä valitsemaan tehokkaat hashtagit. Me myös kerromme kuinka saat kasvatettua seuraajamääriä mahdollisimman nopeasti tuottamalla kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä.
Jos aika ei riitä Instagramin parissa puuhailuun voi WebbiPalvelut.fi hoitaa tiliä sovitun strategian mukaisesti. Voimme toteuttaa persoonallisia ja huomiota herättäviä kampanjoita, joilla saat varmasti lisää seuraajia ja yhteydenottoja. Voimme toteuttaa vaikka yhden päivityksen tai kampanjan kerrallaan tai ottaa koko Instagramin hoitoomme kuukausiveloitusta vastaan. Sovitaan strategia, tavoitteet ja markkinointilinja – WebbiPalvelut hoitaa loput.

Facebook on ja pysyy

Vaikka Facebook on jo vanha juttu on se edelleen oikeastaan pakollinen somekanava yrityksille. Mainonta Facebookissa on tutkitusti tehokasta ja Facebook on helppo ja sujuva alusta viestiä omille asiakkaille. Uusia seuraajia voi hankkia esimerkiksi kilpailujen avulla. Tärkeintä on olla aktiivinen ja julkaista säännöllisesti sisältöä. Instagramiin tuotettu materiaali kannattaa aina jakaa myös Facepuukissa. Esimerkiksi saman mainoskuvan tai -bannerin voi jakaa hieman muokatuilla saateteksteillä ja tageilla.
WebbiPalvelut.fi voi perustaa Facebook-sivun ja opastaa miten markkinointi saadaan käyntiin. Konsultoimme tarvittaessa myös Facebook-mainonnassa.

WebbiPalvelut.fi facebookissa

WebbiPalvelut.fi facebookissa

Hogasen blogi

Blogi-toteutus: www.hogane.fi

Blogilla saa jaettua tietoa ja voi parantaa sivuston Google-näkyvyyttä


Blogi voi olla yritykselle aivan keskeinen menestystekijä netissä. Se mahdollistaa perussivuihin verrattuna erilaisen sisällöntuoton ja mahdollistaa myös vuoropuhelin ko. aiheesta kiinnostuneiden kanssa. Blogia voi tehdä tiukasti asiantuntijatyylin tai käsitellä asioita vähän rennommalla tyylillä kuin nettisivuilla. Bloggausten hyvänä puolena tiedon jakamisen lisäksi on se, että ne indeksoituvat Googleen ja kerryttävät näin lisää potentiaalisia sivuille johtavia hakusanoja. Blogi on myös loistava tapa hankkia kannuksia oman alansa asiantuntijana. Blogin puffaaminen Instgramissa on tehokasta ja sitä varten kannattaa toteuttaa kotisivujen yhteyteen erillinen Instagram linkkisivu, jonka linkki liitetään Instagramin bioon. Jos bloggaaminen tuntuu oikealta ratkaisulta yrityksellesi, asentaa WebbiPalvelut.fi blogin käyttövalmiiksi kotisivuille ja auttaa alkuun bloggauksen parissa. Voimme auttaa myös sisällöntuotannossa blogiin.

Bloggaavalle yksityishenkilölle WordPress blogi on hyvä ratkaisu. Saat käyttöösi oikean domainin ja sähköpostin blogisi nimellä. Oikea WordPress blogi mahdollistaa persoonallisen ulkoasun ja mahdollisuuden laajentaa toimintoja loputtomasti. Blogiin voi liittää vaikka verkkokaupan tai chatin tms. Katso esimerkki www.hogane.fi »

Jos olet valmis ottamaan paikkasi webissä – ota yhteyttä.

Lähetä sähköposti: asiakaspalvelu@webbipalvelut.fi tai
Soita 041 481 3320 / Jyri