Blogimme

Artikkeleita webistä, somesta ja markkinoinnista

Kirjoittelen tähän blogiin artikkeleita aiheina kotisivut, webbi, some ja digimarkkinointi. Tarkastelukulma on ehkä vähän kallellaan mikro- ja pk-yritysten suuntaan.

Jyri Hokkinen

Jyri Hokkinen – yli 20 vuotta webbiä monelta kantilta

Hei, kun haluat palvelevaa web-asiantuntemusta käyttöösi olet tullut oikeaan paikkaan.
Olen vuodesta 1999 toimittanut eri yrityksien palveluksessa asiakkailleni kotisivuja, verkkokauppoja, mainoskampanjoita, sähköpostimarkkinointia, Facebook-sivuja, Instagram-toteutuksia, extranet-sivustoja, integraatioita ja vaikka mitä.
Minulla on sekä markkinoinnin, että it-puolen koulutus. Ensimmäisen kotisivuni tein kauppakorkeakoulussa vuonna 1995. Koulutukseni sekä pitkän ja monipuolisen työkokemukseni kautta näen ja ymmärrän asiakkaani liiketoiminnan tarpeet ja osaan toteuttaa niitä parhaiten palvelevat ratkaisut webbiin.
Lähden aina auttamaan asiakasta ”kumppanihengessä” ja tuon teknisen osaamisen ohella projekteihin usein myös uutta näkökulmaa siihen, mitä mahdollisuuksia internet yritykselle tarjoaa.
Työskentelen mielelläni aloittavien yritysten sekä mikro- ja pk-yritysten kanssa, joille koen voivani tarjota suurimman hyödyn laaja-alaisella osaamisellani.

Kotisivut pienyrittäjälle

Kotisivut pienyrittäjälle »

Kotisivut pienyrittäjälle oikeasti halvalla ja nopeasti. Näyttävät WordPress kotisivut alkaen vain 495 €.
Lue lisää »

Kotisivuprojekti - miten valmistaudut

Näin valmistaudut kotisivuprojektiin »

Kotisivuprojekti – ennen aloittamista: 1) Luo mielikuva siitä millaisen sivuston haluat. 2) Päätä mikä on sivuston tavoite. 3) Mieti sivustolla tarvittavat elementit. 4) Päätä sivuston tyyli. 5) Mieti sivuston toteuttamiselle realistinen aikataulu.
Lue lisää »